Home Enterijer 3 stvari u domu koje su premale!

3 stvari u domu koje su premale!

0
3 stvari u domu koje su premale!

Pri uređenju životnog prostora ponekad želimo na nekim stvarima i da uštedimo, jer nam nisu toliko bitne kao neki krupni komadi nameštaja. Ali ipak, da bi sve bilo kompaktna celina, moramo imati u vidu da mora biti i usklađeno po oblicima i veličinama.
Jasno je da je stvar izbora na kojim komadima nameštaja želite uštediti i slažemo se da dobar efekat možete postići za manje novca nego inače.

Tri stvari za dom koje najčešće biramo puno manje no što je potrebno – bilo zbog uštede, straha od greške ili jednostavno pogrešne procene veličine ostatka nameštaja.

1. Tepih

Mali tepih ili tepih nedovoljne veličine delovaće pomalo tužno i neće laskati prostoriji koju ste njime nameravali ukrasiti. Bilo da je reč o spavaćoj, dnevnoj ili kojoj drugoj sobi, tepih ne bi trebao biti element na kojem ćete štedeti. Kvalitetan tepih dugo će potrajati i izgledati lepo pa se više isplati izdvojiti više novca za to.

2. Slike

Umesto jedne slike na zidu ili nekoliko grupisanih, predlažemo da pokušate sa stvarno velikom slikom ili uljem na platnu koje će u trenu transformisati prostoriju i učiniti je atraktivnijom.

3. Rasveta

Kada je u pitanju dnevni boravak, trpezarija ili spavaća soba, u ovim prostorijama atmosfera je vrlo važna, a zanimljiva i dovoljno velika visilica odličan je način da stvorite ne samo atmosferu, već i da stilski zaokružite prostoriju.
Obogatite prostor lampama koje će biti u ravni naših očiju.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here