NaslovnaEnterijerProlećno uređenje životnog prostora uz tropske motive

Prolećno uređenje životnog prostora uz tropske motive

S obzirom da proleće već uveliko kuca na naša vrata, tako smo i mi željni vedrine i promena u našem životnom prostoru. Preporuke dizajnera su tropski motivi!
Možemo se poigrati raznim bojama i teksturama, do mile volje.
Dinamični motivi prirode su uvek dobrodošli, a na nama je izbor: zidovi, nameštaj ili sitni detalji po stanu u ovom fazonu.

Ljubitelji ptica i retkih životinja, kao i biljki koje su nesvakidašnje za naše prostore, ovog proleća mogu pronaći utočište baš u našim domovima. Neka preovlada zelena, žuta, narandžasta kao i sve druge jarke boje koje nas asociraju na tropske krajeve.
Sigurno da postoje i skeptici povodom ovog stila uređenja, ali verujte nam na reč, sve to može biti jako elegantno i sa merom.

Stanovi uređeni u minimalističkom stilu su najpogodniji za ovaj pohod. Unesite biljke, jastučiće sa tropskim motivima ili pak, ofarbajte jedan zid u neku jaču boju.
Unećete svežinu i dašak prirode u vaš dom koji će naglo oživeti i stvoriti utisak da se prirodni eksterijer preselio u interijer. Ipak, imajte na umu da previše detalja može drastično smanjiti dotok prirodnog svetla u prostor. Osim zelenila, te biljnog i životinjskog sveta kao glavnih motiva na posuđu, tekstilu, keramici, tapetama, nezaobilazan element tropskog stila je i puno drvo i to raznih nijansi, kao i koža.
Pogledajte naše inspiracije.

Mi smo se obradovali ovom trendu, a vi?

RELATED ARTICLES

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Molim vas unesite ime ovde

- Advertisment -

Most Popular

Aktuelne boje noktiju

Kožni kaputi i mantili – veliko da!

Toskana – ljubav na prvi pogled

Recent Comments