Home Enterijer Preuređenje doma na najjeftiniji način!

Preuređenje doma na najjeftiniji način!

0
Preuređenje doma na najjeftiniji način!

Sigurno ste svi već godinama zasićeni svog nameštaja, koji s obzirom na razne životne potrebe ne možete menjati baš kad biste hteli. Najblaže osveženje budu boje zidova u prostoriji, ali ipak treba „ono nešto“.
Pripremili smo za vas nekoliko ideja za preuređenje doma sa vrlo malim budžetom.

Dve su opcije koje možete izabrati – bojenje nameštaja ili oblepljivanje folijama!
Ukoliko imate stari nameštaj, neku komodu koju biste poželeli sačuvati, potrebno je da ga ošmirglate, očistite i premažete osnovnom bojom – prajmerom.
Ne preskačite ovaj korak jer će vam se u suprotnom pojaviti mehurići po površini i naznake boje drveta. U prodavnicama boja i lakova imate razne akrilne boje na vodenoj bazi, raznih nijansi. Nanosite manjim valjkom ili kistom, zavisno od površine, jednom ili dva puta. Mi glasamo za kraljevsko plavu komodu koja se uklapa u sve stilove i boje!

Kada su samolepljive folije u pitanju, složićemo se da je to jednostavniji posao od bojenja. Izaberete odgovarajuću foliju, možda i tapetu, izmerite, isečete, malo više pažnje posvetite lepljenju i posao je gotov! Folije se lepe na sve površine, tako da niste ograničeni šta može da se ukrasi, a šta ne. Imate potpunu slobodu pri izboru motiva, uzoraka ili ipak jednobojnih modela. Pre kupovine svakako se posavetujte sa prodavcima u prodavnicama boja i lakova gde ćete pronaći svu potrebnu opremu.Nekada zaista nije mnogo potrebno da unesemo malo živosti u naše prostorije.

Želimo vam uspešno preuređenje doma!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here