NaslovnaSlobodno vremePrirodna lepota žene!

Prirodna lepota žene!

Šta je lepota? Sve zavisi iz kog ugla, i sa koje vremenske distance se posmatra, ali u svakom slučaju, ona uvek isto znači. Lepota bi trebalo da znači pre svega, nešto što u čoveku budi najradosnija osećanja i izaziva neku neobjašnjivu duševnu sreću.

Ženska lepota bila je predmet interesovanja i inspiracija umetnika, vekovima. Danas, pojam ženske lepote potpuno gubi svoj smisao. Nezadovoljstvo, neispunjenje, kao i neshvaćenost od okoline, dovodi i do „maskiranja“, a to je „teška šminka“, skupa ili upadljiva odeća i izveštačeno ponašanje. Niko ne kaže da žena treba da bude zapuštena, ali šminka treba da bude diskretna, a ne sa upadljivim bojama, jer ne treba svi da budu „robovi“ modnog trenda.

Ono što svaki muškarac primeti jeste kada žena „zrači“ iznutra i to je jedan od načina da vas ozbiljno shvati. Žena treba da se dopada prvenstveno sama sebi, da se zbog sebe sređuje i neguje, a ne da to čini zbog okoline.

Za žene u urbanim sredinama, recept za čuvanje svežine i mladosti može biti sledeći: fizička aktivnost, umerena ishrana, što češći boravak u prirodi, korišćenje prirodnih preparata za negu kože i tela. Uz sve navedeno, potrebno je da se uzima dovoljno tečnosti, svežeg voća i povrća, čajeva, i to će sigurno doprineti očuvanju mladosti i lepote.

U nastavku možete pogledati jedan kratak, šaljiv ali i poučan video.

RELATED ARTICLES

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Molim vas unesite ime ovde

- Advertisment -

Most Popular

Aktuelne boje noktiju

Kožni kaputi i mantili – veliko da!

Toskana – ljubav na prvi pogled

Recent Comments