NaslovnaGedžetiSamsung Galaxy S10 je stigao!

Samsung Galaxy S10 je stigao!

Iako se činilo kao večnost za sve ljubitelje Samsunga, nakon nekoliko meseci glasina I širenja raznih informacija, stigao je konačno novi Samsung Galaxy S10!
Možemo pisati o svim detaljima I karakteristikama koje krasi ovaj model, ali dovoljno je reći da je ovo daleko najbolji Android pametni telefon koji trenutno možete kupiti.

Prošlogodišnja linija Samsunga bila je, možemo reći, dosadna I neispirativna, Galaxy S9, Galaxy S9+, Galaxy Note 9 su još iz 2017.godine reciklirali stare Samsung modele i nisu uspeli da uvedu nove funkcije. Samsung prodaja pametnih telefona je doživela je neuspehe, ali je kompanija naučila svoju lekciju i Galaxy S10 nema prava na greške iz 2018.godine.

samsung galaxy s10
FOTO:unsplash

Samsung Galaxy S10e, Galaxy S10 i Galaxy S10+ imaju elegantan dizajn I sićušne okvire iznad I ispod Dynamic AMOLED ekrana, a zatim I selfie kamere koje se nalaze unutar rupa koje su urezane u sam ekran. To je sjajno rešenje koje će se nekim ljudima dopasti mnogo više od tradicionalnog, a to je definitivno veliki akcenat prodaje novih Samsung modela.

Međutim, Galaxy S10 je mnogo više od novog dizajna, jer je prepuna sjajnih novih mogućnosti koje će obožavatelji Androida voleti.

samsung galaxy s10
FOTO:unsplash

Nove kamere na Samsung Galaxy S10 li neverovatne, a sensor otiska prsta u displaju je nešto što do sada još nije viđeno. Tu su I mnoge druge nove mogućnosti koje će vas oduševiti, ako planirate da kupite novi Galaxy S10 telefon.

Samsung je predstavio novu mogućnost nazvanu Wireless PowerShare. Funkcioniše tako što aktivirate opciju I telefon postavite na sto licem na dole, a svaki uređaj koji oslonite na Galaxy S10 počeće da se puni. To je veoma intelegentna karakteristika koja je oduševila veliki broj Samsung Fanova,ali da li je to zaista I korisna opcija? Veliki problem u ovome je što telefon ne može da se koristi dok funkcioniše kao punjač.

samsung galaxy s10
FOTO:unsplash

Samsung Galaxy S10 nam dolazi u nekoliko boja: prizma bela, prizma crna, prizma zelena, porcelansko crna, porcelansko bela. Memorije 512GB I 1TB, sa novim pametnim bežučnim Galaxy Buds slušalicama.

Ovo je definitivno telefon koji zna kako da ostavi utisak!

RELATED ARTICLES

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Molim vas unesite ime ovde

- Advertisment -

Most Popular

Aktuelne boje noktiju

Kožni kaputi i mantili – veliko da!

Toskana – ljubav na prvi pogled

Recent Comments