NaslovnaBeautyImate 20+? Ovo su naše preporuke kako da negujete svoje lice!

Imate 20+? Ovo su naše preporuke kako da negujete svoje lice!

Da li vam je poznata rečenica „Koža pamti“? Verujemo da ste već  čuli ovu neizostavnu rečenicu, kada žele da vam udele iskren i koristan savet. Ukoliko ste u ranim 20-im, sada je pravo vreme da počnete da brinete o svojoj koži lica. Donosimo vam nekoliko predloga za čistiju, negovaniju kožu. Neka vaša koža pamti samo lepe dane.

lice
FOTO:unsplash
  1. Uvek ali uvek, skidajte šminku pre spavanja. Tacnije, ako ste proveli ceo dan našminkani, bilo bi dobro da skinete šminku čim se vratite sa faxa/posla. I vaša koža zaslužuje odmor, zar ne?
  2. Čistite lice bar dva puta dnevno, ujutru kada ustanete i naveče pre spavanja.  Preporučujemo vam da što više koristite prirodne preparate, ulje od kamilice i  nevena. Za ulje od kamilice kaže se da deluje umirujuće, pa se može nanositi pred spavanje,jer ima opuštajući efekat. Ulje od nevena odlično čisti lice od svih virusnih, bakterijskih ili gljivičnih promena na licu, i takođe se može nanositi pred spavanje. Umivanje čajem od kamilice, ivanjskog cveća, deluju na kožu osvežavajuće, a i doprinose i njenoj zategnutosti.
  3. Kremu za lice birajte prema vašem tipu kože (normalna, suva, mešovita), neka vam to bude jedini kriterijum. Ukoliko spadate u grupu devojaka 25+,  možemo da vam preporučimo Avonovu Anew Perfect Skin Wake Up dnevna krema SPF 25 UVA/UVB, koja odgovara svim tipovima kože. Pruža intenzivnu hidrataciju, pore su umanjene, tekstura ujednačena a blistavost vraćena. Sadrži vitamine A, C i E.

Ukoliko negujete kožu u dvadesetim, izgledaćete mladoliko u četrdesetim, pedesetim. Mislite na vreme na svoju kožu.

RELATED ARTICLES

Aktuelne boje noktiju

Homemade maske za lice

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Molim vas unesite ime ovde

- Advertisment -

Most Popular

Aktuelne boje noktiju

Kožni kaputi i mantili – veliko da!

Toskana – ljubav na prvi pogled

Recent Comments