Home Beauty Bath & Body works, poznati brend koji je teško pronaći u Evropi

Bath & Body works, poznati brend koji je teško pronaći u Evropi

0
Bath & Body works, poznati brend koji je teško pronaći u Evropi

Već preko 20 godina, postoji brend koji kreira najkvalitetnije kozmetičke proizvode. Reč je o Bath & Body works, koji ima nekoliko stotina kvalitetnih proizvoda za negu kože. Njihovi proizvodi postoje u Americi, Aziji, Australiji. Ako se pitate gde ih možete pronaći u Evropi, pre 3 godine prvi put je otvorena njihova radnja u Italiji, tačnije u Milanu. Ako otputuje u Rusiju, Tursku ili Poljsku, možete ih pronaći I tamo, ali prethodno dobro istražite gde se nalaze njihove radnje.

Zašto su tako jedinstveni, znaju oni koji su probali  bilo koji njihov proizvod. Njihovi gelovi za tuširanje, zahvaljujući ekskluzivnim mirisama, odgovaraju svim tipovima kože, nežno čiste, dok super bogata formula umiruje I hrani kožu. Želite li dodati malo aromaterapije u toku kupanja? Izaberite stimulativne mirise iz njihove kolekcije, koji su posebno napravljeni da se oslobodite stresa, nervoze I da bezbrižno spavate.

Bath & Body works

Nakon napornog stresnog dana, za potpuno opuštanje i uživanje u sezonskim mirisama, izaberite mirišljave sveće. Da li ste znali da Bath & Body works sveće imaju više mirisa nego bilo koji drugi proizvođač na svetu? Ravnomerno I dosledno se tope I pružaju neverovatan miris koji satima ostaje u prostoriji.

Proizvod koji uvek treba da imate uz sebe su PocketBac Hand Sanitizers , koji su napravljeni od aloe, ubijaju 99,9% najčešćih bakterija I mikroba, pritom čineći vase ruke mekim I čistim. Jako su mali, možete ih držati u torbi ili u unutrašnjem džepu.

Bath & Body works

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here