NaslovnaModaMuškarci vole pun novčanik, ali što manji! Pogledajte gde ih možete pronaći.

Muškarci vole pun novčanik, ali što manji! Pogledajte gde ih možete pronaći.

Muškarci kao i žene, nisu imuni na poklone. Svako od nas voli taj mali znak pažnje. Večita dilema je šta pokloniti svojoj  jačoj polovini za rodjendan, Novu godinu, godišnjicu ili neki drugi bitan datum.
U razgovoru sa našim kolegama, prijateljima, pokušali smo da saznamo kakav novčanik muškarci zapravo vole! Poznato je da kada žena bira poklon za muškarca, često traži pomoć muškog prijatelja.  Saznali smo da muškarci, kada je reč o njihovom svakodnevnom pratiocu, prvenstveno vole pun novčanik, a zatim da ima dovoljno mesta za sve kartice i da ih sitan novac uopšte ne zanima I ne žele ga u svojoj blizini.

Na sajtu shop.i-clip.com , pronašli smo novčanik sa velikim kapacitetom, koji je I dalje veoma mali a izgleda privlačno I pritom ima specifičan način upotrebe. Da bi zadovoljili svačiji  stil I ukus, i-clip postoji u različitim varijantama boje  I kože. Možete birati između nojeve kože, jelenske kože  I različitih vrsta kravlje kože. I-clip novčanici postoje u različitim bojama. Trenutno nemaju dostavu za Srbiju, tako da ako vam se dopadaju, zamolite prijatelje u EU da preuzmu za vas.

Pogledajte na njihovom sajtu, o kakvim novčanicima je reč, a mi duboko verujemo da će vam se svideti,  naročito vašoj jačoj polovini. Svakako imajte na umu, da je upravo I-clip osmislio muškarac, tako da ne sumnjamo u njegovu ideju.

RELATED ARTICLES

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Molim vas unesite ime ovde

- Advertisment -

Most Popular

Aktuelne boje noktiju

Kožni kaputi i mantili – veliko da!

Toskana – ljubav na prvi pogled

Recent Comments