Home Moda Šta se nosi ove jeseni?

Šta se nosi ove jeseni?

0
Šta se nosi ove jeseni?

Kada nam je pred vratima novo godišnje doba, želimo što više saznati šta se nosi u predstojećim danima. Tako i sada, kada nam se jesen polako uvlači u ormare, želimo obnoviti garderobu. Šta se nosi ove jeseni pročitajte u nastavku teksta.

Zelena boja. Zemljani tonovi koji preovladavaju u ormarima s jeseni, oplemeniće svetlije nijanse zelene boje. Tamno i svetlo zelena, mint ili pastelna zelena, nosiće se kao trendy boja. Modne kuće Sally La Pointe, Dolce & Gabbana, Balmain i Burberry su u svojim kolekcijama prikazali zelenu boju kao jednu od najvažnijih u kolekciji za jesen/zimu.

Haljine od satena i pliša sa čipkom. Odlično će se kombinovati sa pletenim stvarima i nešto grubljim materijalima. Gigi Hadid je odlično ponela satenske crvene pantalone iz kolekcije Toma Forda sa krznenom bundicom.

Pletena odeća. Najudobnije i najprijatnije stvari za hladne dane su sigurno pleteni komadi odeće. Od toga nikada ne odustajemo. Modne kuće Celine i Max Mara su takođe pletene stvari uvrstile u svoje nove kolekcije.

Asimetrična odeća. Haljine, kombinezoni i sakoi biće asimetričnih dužina i ivica. Versace, Alexander McQueen i Alexander Wang su prikazali svoje modele i asimetrične haljine i odela.
Naš favorit je zelena boja i njena nosivost. Šta vi kažete na nove trendove?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here