NaslovnaTrendi haljine na pruge - hit leta 2019!

Trendi haljine na pruge – hit leta 2019!

Ženama zaista nije teško da postignu dozu elegancije, senzualnosti i ženstvsnosti i to uz trendi haljine na pruge koje su hit leta 2019!

Ako već niste kupile jednu, savetujemo vam da to učinite jer ćete imati savršenu kombinaciju za dnevne varijante a isto tako i večernje uz drugačiji izbor obuće ili nakita. 

Prugaste haljine možete izabrati u mini, midi i maxi dužini
U zavisnosti za koju priliku birate haljinu, dužina može učiniti dosta. Ako je to neki koktel, nećete pogrešiti ni sa jednom varijantom. Ukoliko je dnevna varijanta, onda svakako igrajte na udobnost i ležernost – midi haljina je odličan izbor. Kako god, bićete u trendu! 

Romantične vertikalne pruge doprineće vašoj figuri vitkiji izgled, ukoliko ste malo puniji. Ako ste pak, mršavica, onda se preporučuju svakako horizontalne pruge. Modeli su razni, bitno je da vas osvoje na prvu!

Ukoliko u izboru imate haljine sa nešto istaknutijim prugama, ili sitnijim, neka vas prijateljica u šopingu fotografiše kako biste pre ocenile šta vam bolje stoji. Sitnije pruge nekada su neprimetne i stope se sa osnovnom bojom.
Dosta je modela ovih haljina koji vas mogu osvojiti i sigurno ćete pronaći neku za sebe. Haljine bez rukava, modeli bez ramena, modeli sa volanima, izrezima, razne modifikacije ih čine neodoljivim!

Što se tiče osnovnih boja haljina po kojoj su pruge glavni motiv, to su obično bela, crna ili plava boja. Uvek rado viđena je crvena haljina sa prugama. 

Trend koji ne prolazi i koji naglašava vašu ženstvenost u svakom slučaju bi trebalo ispratiti, te stoga drage dame, ako već niste kupile jedan primerak ove trendi haljine na pruge, trk u šoping.

RELATED ARTICLES

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Molim vas unesite ime ovde

- Advertisment -

Most Popular

Aktuelne boje noktiju

Kožni kaputi i mantili – veliko da!

Toskana – ljubav na prvi pogled

Recent Comments