NaslovnaRoze boja u enterijeru ne važi isključivo za devojački stan!

Roze boja u enterijeru ne važi isključivo za devojački stan!

Daleko od konzervativnih ubeđenja i određivanja koje su boje „muške“ a koje „ženske“ mi vam garantujemo da roze boja u enterijeru ne važi isključivo za devojački stan.
Sigurno ste negde videli kako je roze detalj u stanu lep i nežan, ujedno zrači odmorom i mirom, a to nam je svima potrebno zar ne?


Dizajneri ne beže od roze boje u uređenju enterijera, kako od zidova tako i do nameštaja. Možete li zamisliti roze kupatilo? Pogledajte na fotografijama u prilogu tekstu.


Ipak, morate se voditi nekim smernicama ukoliko sami uređujete svoj dom a da želite roze detalje.
• Zidovi neka budu beli, roze ili neka blaga, pastelna nijansa zelene ili plave boje. Svakako da možete staviti tapetu sa decentnim uzorkom.
• Zavisno od toga koju ste boju odabrali za vaš zid, stalaža ili komoda može biti roze, bela ili u boji zlata, što je izuzetno moderno.


• Nameštaj birajte u beloj boji tako da ga ukrasite roze jastucima. Možete izabrati sivi ili bledo plavi, kao i roze nameštaj.
Pažnja! Nikako nemojte „umočiti“ prostoriju u roze boju jer ćete upropastiti utisak i stil. Uvek neka je jedan vodeći detalj ili komad nameštaja u roze boji, a sve ostalo kombinujte naspram toga.


• Dobar odabir je roze trpezarija.
• Zelenilo će dati dodatni utisak romantike i mira.

roze trpezarija


• Detalji u prostoriji neka budu beli ili u boji zlata, kao što je sat, stolić, polica za knjige, polica za piće i slično. U slučaju da ne volite zlatnu boju, sivi metal će podjednako dobro povezati sve elemente u prostoriji


• Ako ste sredili prostoriju u blagim tonovima roze, bele ili sive boje, neka vaš tepih bude kontrast svemu tome. Poigrajte se motivima.
• Ukoliko se odlučite da vaše kupatilo bude u roze boji, osmelite se da izaberete podne pločice u toj boji. Možete izabrati roze umivaonik ili roze komodu, a da je ostatak kupatila beo.

Pogledajte naše ideje, možda dobijete inspiraciju i za vaš dom. Pobegnite od svakidašnjih boja, utonućete u romantičnu oazu i mirni dom ako bar delimično poslušate naše savete. Dobićete elegantnu, modernu, sofisticiranu i nadasve romantičnu oazu. I složićete se s nama, roze boja u enterijeru ne važi isključivo za devojački stan. 

RELATED ARTICLES

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Molim vas unesite ime ovde

- Advertisment -

Most Popular

Aktuelne boje noktiju

Kožni kaputi i mantili – veliko da!

Toskana – ljubav na prvi pogled

Recent Comments