Home Enterijer Kurkuma u enterijeru – trendy boja za predstojeće sezone

Kurkuma u enterijeru – trendy boja za predstojeće sezone

0
Kurkuma u enterijeru – trendy boja za predstojeće sezone

Rekli bismo da se moda uvek vraća u naše garderobere, pa tako i u enterijere. Kada vam pokažemo trendy kurkuma boju za predstojeće sezone, mnogi ćete reći da smo ovo već imali u domovima. Moguće, ali sada se vraća na velika vrata. Boja kurkume, besprekorno topla i jaka, učiniće vaš prostor živopisnim.

Zemljana topla boja, nešto između žute i narandžaste, boja kurkume će se naći u svim segmentima enterijera, od nameštaja do dekorativnih elementa i zidova.
Zidovi u boji kurkume daće prostoru toplinu ali ipak savetujemo da obojite samo jedan zid. U suprotnom, dobićete napadnost boje i nelagodnost boravka u prostoriji. Jedan zid obojen u ovu boju biće pun pogodak usklađen sa ostatkom nameštaja i dekoracije, kao kontrast svemu. Pogodnost je što ćete moći pronaći tapete u ovoj boji, pa je na vama izbor između krečenja ili postavljanja tapeta.

Nameštaj u boji kurkume je savršenstvo u prostoru! Zamislite sofu ili udobnu fotelju koja vas mami toplinom boje. Uz bilo koje boje u prostoru, složiće se bez premca. Jako lepo izgleda u tamnim prostorijama, ali i u svetlim, kao dodatni zračak svetlosti.
Stolić u dnevnoj sobi možete izabrati u boji kurkume i time staviti akcenat na centralni deo prostorije jer će svakako privlačiti pažnju intenzitet boje.
Boja kurkume se jako dobro slaže sa zlatnim dekorativnim elementima, kao i crnim. Možete birati rasvetna tela u tim bojama.

Ako ste skeptični prema unosu boje kurkume u vaš dom u smislu nekih većih površina, dekorativni jastuci će odraditi svoj deo posla. Dovoljno a smelo.
Želite li oplemeniti vašu spavaću sobu, uvek možete kupiti posteljinu u boji kurkume. Dodajte detalj na noćni stočić u ovoj boji i videćete uspešan mini makeover.
Neutralne kuhinje i trpezarije upotpunićete izborom trpezarijskih stolica u boji kurkume. Prošetajte salonima nameštaja i pronađite za sebe prigodan komad u ovoj boji. Vaš dom zaslužuje toplinu koju ćete dobiti upravo izborom boje kurkume.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here