NaslovnaEnterijerŽuta boja u enterijeru

Žuta boja u enterijeru

Jedna od vodećih boja u enterijeru za 2020.godinu biće ŽUTA.
Žuta boja je boja radosti, sreće, intelekta i dobre energije.
Daje prostoru toplinu, kao i lepo raspoloženje. Mnogi je zanemaruju ali kada bi bili svesni da stimuliše mentalne aktivnosti, sigurno da bi je birali u svojim radnim prostorima.
Ipak, ako se prostor „utopi“ u previše žutog, doći će do uznemirenja ljudi koji tu borave.

Mi smo vam pripremili nekoliko saveta kako bi mogla da uzgleda žuta boja u enterijeru.

ZIDOVI: Ako je u pitanju spavaća soba, neka to bude blaža nijansa žute kako biste mogli sve zidove pretvoriti u nežnost. Ukoliko želite obojiti dnevnu sobu, odlučite se za jedan zid u žutoj boji. Možete se poigrati sa asimetrijom, linijama i oblicima. Na primer, deo zida neka bude u žutoj boji a deo u beloj. Možete čak i vrata obojiti u istoj nijansi kao što je susedni zid. Kuhinja će podneti dobro žuti zid ili žutu otvorenu policu.

NAMEŠTAJ: Uvek možete birati pojedinačan nameštaj u željenoj boji. Mi smo za varijantu da akcenat stavite na neku lepu fotelju ili sofu, ukoliko su vam zidovi tamni kako bi otvorili prostor. Ako su pak, svetli, možete akcentovati celu prostoriju žutom garniturom. Oni koji nisu toliko hrabri, dovoljni će biti žuti jastučići ili prekrivači.

DETALJI: Možete rasvetna tela kupiti u žutoj boji i biće sasvim dovoljno da osvežite vaš prostor. Vaze, ramovi za fotografije, čaše ili pomoćni sto uvek će oplemeniti vaš prostor. 
Prepušteno vam je mašti na volju. Pazite da ne preterate, ipak ne želite pasti u trans kada boravite u svom prostoru. Vrlo malo je potrebno da preuredite prostoriju, uz pomoć sitnih detalja.

RELATED ARTICLES

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Molim vas unesite ime ovde

- Advertisment -

Most Popular

Aktuelne boje noktiju

Kožni kaputi i mantili – veliko da!

Toskana – ljubav na prvi pogled

Recent Comments