NaslovnaVenčanjaZašto je poželjno organizovati venčanje na moru?

Zašto je poželjno organizovati venčanje na moru?

U poslednje vreme postaje sve popularnije organizovanje venčanja na moru, i za to postoje dobri razlozi! Dok su neki parovi uzbuđeni zbog organizovanja raskošnog venčanja, sa nekoliko stotina zvanica, postoje i drugi parovi koji žele da ovekoveče svoju ljubav na autentičan i poseban način.

Ako ste jedan od onih parova koji se dvoume da li organizovati venčanje na otvorenom, izvojili smo za vas nekoliko razloga koji će vas sigurno uveriti da je to dobra ideja!

  • To je samo VAŠ jedinstveni dan!

Da biste izbegli određenu tradiciju i očekivanja, izaberite “manje” obaveza i više slobode u organizovanju venčanja, tako da možete da uživate u svakom trenutku vašeg venčanja. Da li reći “DA” na udaljenoj plaži, sa romantičnim izlaskom sunca? Pa naravno, da da!

venčanje more
  • Prezabavno je!

Ukoliko izaberete ovakav način venčanja, dobijate ujedno i avanturu istraživanja destinacije koju ste odabrali.  Ako povedete sa sobom nekoliko ljudi, biće vam prezabavno!

  • Treba vam duuuplo manji budžet!

Nećete morate da brinete o tome da vaši gosti budu dobro usluženi i raspoloženi tokom celog dana, ne morate da iznajmljujete veliki prostor, a ni da kupujete pozivnice i poklone za 200 ljudi. To će vaš novčanik znati da ceni, pritom imaćete veći budžet za venčanicu iz snova!

venčanje cveće
  • Venčanje je intiman čin!

Svi zaboravljamo koliko je venčanje intiman čin  I da ga organizujemo samo zbog nas samih! Na ovaj dan, treba da budete usresređeni jedni na druge, da uživate u svakom trenutku, pogledima, ljubavi!

  • Ušteda vremena!

Planiranje velikog venčanja lako možete potrajati mesecima, ponekad I godinama, uključujući brojne sastanke, emailove I podrazumeva čitavu logistiku!  Ako niste jedan od tih organizovanih parova, venčanje na moru je idealno rešenje da izbegnete stres I uštedite vreme, a da idalje imate proslavu!

venčanje na plaži
  • Neuobičajeno je!

Možete izabrati venčanje na mestu koje je samo za vas posebno, iz bilo kog razloga. Neki parovi biraju veliki grad, neko se odluči za venčanje na moru. Neki biraju mesto na kome nikad nisu bili, ali su oduvek želeli da odu.

Sva ova mesta imaju jednu zajedničku stvar : oni su nešto neuobičajeno, nesvakidašnje. Kada smo na neobičnom mestu, sva naša čula su pojačana. Sve gledamo drugačije. Sve je uzbudljivo i učiniće vaš dan jos pamtljivijim.

RELATED ARTICLES

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Molim vas unesite ime ovde

- Advertisment -

Most Popular

Aktuelne boje noktiju

Kožni kaputi i mantili – veliko da!

Toskana – ljubav na prvi pogled

Recent Comments