NaslovnaVenčanjaNajčešće greške u toku planiranja venčanja

Najčešće greške u toku planiranja venčanja

Prva pomisao mlade prilikom planiranja venčanja je “Moj dan mora biti savršen”! Da bi Vaš dan bio zaista savršen prvo napravite PLAN! Videli ste toliko zanimljivih venčanja u časopisima, na instagramu ili pinterestu, ili pak u stv arnom životu. Lako je kopirati druge, ali vi budite jedinstveni.

Da biste napravili plan, ukažaćemo vam na nekoliko čestih grešaka prilikom organizovanja venčanja:

  • Jedna od najdosadnijih stavki , ali svakako najvažnija je – BUDŽET! Postavite sebi pitanje:
  • Koliko možete da priuštite?
  • Koliko želite da potrošite?
  • Da li će Vas roditelji finansijski podržati?

Pre odgovora na ova pitanja, morate prethodno imati na umu mesto gde bi organizovali venčanje, koliko košta iznajmljivanje prostora itd. Možda zvuči dosadno ali neko to mora da plati!

Venčanja
  • FOKUSIRANJE NA VENČANICU!

Kada ste odredili koliki vam je budžet za venčanje, znate koliko možete potrošiti na odeću. Pobrinite se da za svaki slučaj dodate dodatnih 10%) . Imajte na umu, da ne možete sav budžet potrošiti na venčanicu. Znamo mnoge mlade koje su u iskušenju da naprave tu grešku.

  • NE MOŽETE KONTROLISATI VREME.

Svi očekuju na dan venčanja, plavo nebo, sunčan dan, blagu temperaturu I nula posto šanse za kišu! Zar to ne zvuči pomalo nemoguće?

Znamo da to ne želite ali za svaki slučaj napravite plan B za kišu, možda čak I plan C za oluju ili plan D za nepodnošljivu toplinu. U tom slučaju, bićete opušteni jer ste spremni za svakih ishod.

  • BUDITE FLEKSIBILNI.

Ukoliko ste zamislili samo jedno mesto za proslavu, a onda ono nije na raspolaganju naredne tri godine, počinjete da paničite I da zakomplikujete čitavu organizaciju. Pokušajte da budete otvoreni za sve alternative I savete stručnjaka sa kojima radite.  Malo fleksibilnosti sa vaše strane može dovesti do neverovatnih stvari.

Venčanja
  • NE GOVORITE SVIMA O DETALJIMA VENČANJA.

 Znamo da svima želite da kažete kakvi su vam planovi za venčanje. Ali oprez: ukoliko razgovarate sa više ljudi, onda će većina znati šta ih očekuje I neće se iznenaditi.  U slučaju da morate sa nekim da razgovarate o opcijama I izborima, mudro odlučite koga da pitate za savete I mišljenje. Obično je reč o malom broju ljudi, tvoja mama I prijatelj sa prefinjenim ukusom I kome je u interesu da budes zadovoljna.

venčanja
  • NE OČEKUJTE DA GOSTI BUDU CELI DAN RASPOLOŽENI I VESELI.  

Ne trudite se da vaš dan traje večno. Ako vaša ceremonija počinje oko podneva, budite spremni da    će vaši gosti da se što pre umore. Kasniji početak proslave može imati više smisla, ako želite da svi budu na plesnom podijumu. Neki od vaših gostiju sigurno dolaze iz daleka I sigurno će im prijati da imaju  što više vremena za druženje.

Venčanje je vaš veliki dan. Pamtićete to zauvek i bez obzira na poteškoće, na kraju će  sve izgledati kao da ste baš to uvek planirali.

RELATED ARTICLES

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Molim vas unesite ime ovde

- Advertisment -

Most Popular

Aktuelne boje noktiju

Kožni kaputi i mantili – veliko da!

Toskana – ljubav na prvi pogled

Recent Comments