NaslovnaVenčanjaVenčanica iz snova!

Venčanica iz snova!

S obzirom da se bliži sezona venčanja, rešili smo da istražimo šta je u ponudi našim dragim budućim mladama.
Sigurno da svaka želi biti najlepša princeza tog dana, ali i da se ne ponovi nešto sa prethodnih venčanja baš na njenom.
Bez obzira na stilove, verujte, u ovom slučaju nemojte biti totalno isključive. Jasno je da vam se nešto ne dopada, ali ne isključujte mogućnost probe. Ume biti jako naporno, iz salona u salon, oblačiti po nekoliko venčanica i dovesti sebe u veliki haos. Naš savet je da u svakom salonu isprobate po tri modela.

Videvši nove kolekcije po našim salonima, imate večiti „princeza“ model, uske čipkane modele, „sirena“ modele sa raznim modifikacijama.
Najvažniji je vaš osećaj koji imate kada je obučete! Ne želite sigurno provesti venčanje nepomične ili otežanog hoda!

U ponudi su ove sezone: venčanice čiji gornji deo doseže do vrata, uži modeli sa rukavima od čipke i dugog vela, venčanice sa mnogo tila i 3D cvetova, venčanice sa uzorcima bisera i perja kao i neprevaziđeni jednostavan svileni kroj bez ikakvih dorada. Što se tiče vela, nije se mnogo menjala struktura, idalje imate u ponudi dugačke ili nešto kraće varijante. Bela boja i boja šampanjca idalje boje najnovije kolekcije.

Pokazaćemo vam modele, a na vama je da ne bude skeptične, nego otvorene za sve mogućnosti i da slušate sebe. Postoje mnoge od vas koje su maštale o „princeza“ modelu a na kraju su rezervisale uski model, i obrnuto. Nama je svaka prelepa na svoj način, a bićete i vi!
Srećno!

RELATED ARTICLES

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Molim vas unesite ime ovde

- Advertisment -

Most Popular

Aktuelne boje noktiju

Kožni kaputi i mantili – veliko da!

Toskana – ljubav na prvi pogled

Recent Comments