NaslovnaSlobodno vremeKupujte pametno na sniženjima!

Kupujte pametno na sniženjima!

S obzirom da je u toku period sniženja, želimo da podelimo s vama naša iskustva. Obratite pažnju! Kupujte pametno na sniženjima!

Sa svih strana nas bombarduju sa obaveštenjima da su nastala sniženja! Ne možete otvoriti nijednu aplikaciju a da vam ne iskoči oglas o sniženju! Mailova bezbroj! Gde god pođete, izlozi su izlepljeni nalepnicama „SALE“ ili „SNIŽENJE“ i još bar 3 oznake za popust – 20%, 30% i 50%.

sniženja

A šta mi radimo?

Prvo ćemo se suzdržavati – ok meni ništa ne treba. Onda ćemo razmišljati – pa možda nešto i nađem, potrebna mi je neka haljina, ove sam sve iznosala. Ili – ove košulje sam sve iznosao na posao, možda da obnovim odeću. Sve bi to bilo dobro, da nama zaista treba nešto JOŠ u ormaru.


Ali dolazi i onaj segment nepotrebne kupovine na videlo! Jedna prodavnica – jao vidi lepe majice, pantalona, bermuda, mogla/o bih to iskombinovati sa ovim ili onim. Druga prodavnica – ma šta fali, daj da kupim i ove sandale, nosiću ih i sledeće leto. Treća prodavnica – zar je moguće da su ovoliko snizili cenu ove suknje?! Isplati mi se, nisam luda da je kupim kad podignu cene!
I tako u nedogled.

kupovina

Ponavljam, sve bi to bilo super opcija ako bi nam zasita bilo potrebno. 
Ljudi, pametno kupujte na sniženjima!
Priznaćete, desi vam se i ono razmišljanje posle – možda ipak nisam trebala/o novac mi je sad potreban za nešto drugo. Dođe jesen, nove kolekcije vape za vama, a vi sve ovo novo spakujete u ormar i šta onda?

Vodite racionalno računicu. Kada znate da će biti period sniženja, napravite SPISAK šta vam je zaista neophodno i iskoristite povoljnije cene za kupovinu.
Samim tim ćete obnoviti gardarobu, a i uložiti novac pametno. Ne dozvolite da vas akcije i sniženja tako lako navode na trošak.

Budite odgovorni prema svom novčaniku i potrebama nakon što svane dan posle kupovine!

RELATED ARTICLES

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Molim vas unesite ime ovde

- Advertisment -

Most Popular

Aktuelne boje noktiju

Kožni kaputi i mantili – veliko da!

Toskana – ljubav na prvi pogled

Recent Comments