NaslovnaEnterijerMini prostor - mini kuhinja

Mini prostor – mini kuhinja

Kako su današnji stanovi obično manjih kvadratura, tako donose silne izazove vlasnicima kada je u pitanju uređenje doma.
Najčešći problem predstavlja mini kuhinja i kako postići funkcionalnost u takvom prostoru.

Ukoliko posegnete za uslugama arhitekti i dizajnera, svi će vam reći da je veliki izazov ali ne i problem osmisliti estetski zanimljivu kuhinju a samim tim i funkcionalnu.
Vaše želje u vidu boja, materijala, ukrasa, mogu itekako biti ostvarive. 
Mi vam donosimo nekoliko saveta u uređenju vaše kuhinje.

Odvojite trpezarijski sto

Male kuhinje imaju problem kada želimo smestiti trpezarijski sto. Svakako je bolje kada je kuhinja kompaktan deo, tako da imamo dve istovremeno povezane, ali i podeljene celine unutar jednog prostora. Jedna od ideja u malim kuhinjama jeste da stavite sto i stolice uz prazan zid. Ili, nasloniti sto na zid koji deli kuhinju od neke druge prostorije.

Blok kuhinje

Ako želite zaobići stolara i naručivanje kuhinje po meri pa se odlučite za blok kuhinju, birajte onu koja ima neku dizajnersku zanimljivost na sebi. Na primer, malo drugačija boja fronti, zanimljive ručke koje možete i sami zameniti ako vam one predložene ne odgovaraju ili dodatna zidna polica.

Zidni segmenti u boji

Zidne obloge mogu biti jak stilski akcenat u blok kuhinji. Pločice uočljive boje ili uzorka ili pak kaljeno staklo s nekim motivom. Vrlo je efektna i opcija prozirnog kaljenog stakla ispod kojeg je tapeta ili zid obojen u željenu nijansu.

Nadamo se da ćete uspeti pronaći neku prihvatljivu opciju za vaš kuhinjski prostor, a mi vam pokazujemo kako bi to moglo izgledati.

Vjerujemo da vam neće biti jednostavno nakon njih odlučiti se za model vaše buduće male kuhinje!

RELATED ARTICLES

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Molim vas unesite ime ovde

- Advertisment -

Most Popular

Aktuelne boje noktiju

Kožni kaputi i mantili – veliko da!

Toskana – ljubav na prvi pogled

Recent Comments