NaslovnaKuhinja u zlatu - da ili ne?

Kuhinja u zlatu – da ili ne?

Veliki bum koji su napravile metalik nijanse u enterijeru, nije zaobišao ni kuhinje. Da li i vaša kuhinja može biti kuhinja u zlatu?

Prvenstveno, zlatnu boju možete uvesti u vaše kuhinje nešto sitnijim detaljima poput slavine ili rasvete. Međutim, nešto veće površine kao što su podne obloge, zidovi, same kuhinjske police i fronte, u potpuno zlatnoj boji, doprineće raskoši i eleganciji vašeg doma. 
Sigurno vam je nepojmljivo da vam kuhinja bude zlatna. Mislite da je to rezervisano samo za najhrabrije? Nikako. Kada pogledate ideje dizajnera i kako su to oni napravili, bićete oduševljeni. 

Zlatnu boju možete kombinovati sa svim stilovima, a današnja moderna klasika je obožava. Za sve vas koji želite imati posebnu kuhinju, idealan izbor je u boji zlata.

Minimalistički prostori, kao i rustikalni dobro podnose zlatnu boju. Što se tiče materijala i većih površina na kojim želite ovu boju, možete izabrati folije, staklo, tapete, keramiku kao i pločaste materijale.

Ukoliko birate folije, lako se lepe na već postojeće fronte. Kada birate keramiku, različit je intenzitet boje, tako da imate one mat ili zlatne boje visokog sjaja.
Preporuka je i kaljeno staklo u zlatnoj boji kao brza varijanta preuređenja postojećih pločica.

ideje za kuhinje

Morate biti oprezni kada se odlučite na zlatnu kuhinju. Da ne biste preterali, ako birate veće površine u ovoj boji, onda neka ostatak nameštaja bude što jednostavniji, ravnih, jednostavnih linija i boja.
Ako kombinujete zlatnu boju sa drugim, sjajno će se slagati sa drvenim materijalima i mermerom. Bela i zlatna boja su dobitna kombinacija, ali i bledo roze i bela, kao i mint zelena i zlatna boja.

Za ovakav makeover u domu, potrebno je dosta pažnje kako biste potpuno ispunili zadatak.
Želite li nešto blažu varijantu promene u kuhinji, uvek možete promeniti ručkice na frontama u zlatnoj boji, ubaciti neko zlatno posuđe ili promeniti slavinu. Neverovatan je utisak. Probajte!

RELATED ARTICLES

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Molim vas unesite ime ovde

- Advertisment -

Most Popular

Aktuelne boje noktiju

Kožni kaputi i mantili – veliko da!

Toskana – ljubav na prvi pogled

Recent Comments