NaslovnaPalazzo pantalone su hit jeseni 2019!

Palazzo pantalone su hit jeseni 2019!

U moru trendova koji nam stižu, palazzo pantalone su prelepe i nosive u svim prilikama! Definitivno ih proglašavamo za hit jeseni 2019!

Posebne palazzo pantalone su nosive u svim prilikama. Naš favorit su postale zbog širokih nogavica, udobnih materijala i dužine koja varira. Najelegantnije su one koje prekrivaju i cipele a njihova „pegla“ izdužuje figuru.


Još jedan adut palazzo pantalona jeste nosivost u svim prilikama.
Za poslovni look možete kombinovati razne košulje, bluze i sakoe uz ove pantalone. Dobar nakit i torbica, cipele bilo da se vide ili ne, učiniće vaš izgled besprekorno elegantnim i sofisticiranim.


Za večernje izlaske, kao opuštene varijante ili pak koktele, birajte dobar top ili usku rolku utrpanu u pantalone. Crveni ruž i veče je vaše!
Za dnevne šetnje, obaveze u ravnoj obući, možete kombinovati palazzo pantalone sa majicom ukrašenom print slikom i kratkom kožnom jaknicom. Patike, baletanke, ravne cipele – šta god obujete, izgledaćete dovoljno dobro! 


Crna boja palazzo pantalona je dobitni listić! Ali ipak, ne bežite ni od sivih, smeđih ili koralnih tonova. Čak i dame sa viškom kilograma mogu poneti ove pantalone bez problema ako je u odgovarajućoj boji.
Uživajte u jeseni kao u udobnosti ovih pantalona! Pogledajte naše ideje!

RELATED ARTICLES

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Molim vas unesite ime ovde

- Advertisment -

Most Popular

Aktuelne boje noktiju

Kožni kaputi i mantili – veliko da!

Toskana – ljubav na prvi pogled

Recent Comments