NaslovnaBeautyTerracota puder – magično Farmasy rumenilo u kamenu!

Terracota puder – magično Farmasy rumenilo u kamenu!

Jedan od Farmasi proizvoda za koje sam proizvođač navodi da je idealan za sve tipove kože jeste Terracota puder. I sami smo se uverili u kvalitet ovog pudera koji se nanosi na lice četkicom ili sunđerom. Ono što nas je oduševilo i posebno privuklo kod ovog pudera jeste njegova tekstura koja čini da vaša koža izgleda sveže i perfektno.

Savetujemo vam da ovaj proizvod ne nanosite na celo lice, nego tek toliko kao kada nanosite rumenilo ili bronzer. Takođe, preporučujemo vam da ga nanosite preko mat bronzera, više prema jagodičnoj kosti.

Velika prednost Terracota pudera jeste što se ne rasipa i ne truni se, jako sporo se troši i ono što je jako bitno ne topi se na jakim vrućinama, sa lica, niti se razmazuje. Nakon nanošenja ovog pudera na lice u odgovarajućoj nijansi, uočićete odmah efekat osveženja i sjaja lica kao i isticanje baš onoga što je potrebno na vašem licu.

farmasi terracota puder

Puder je spakovan u kvalitetnu crnu plastiku i sadrži  13,5kg proizvoda što je nezamislivo velika količina koju ćete jako dugo moći koristiti jer kako smo već spomenuli, ovakvi proizvodi se troše sporo.

terracota

Zavisno od vašeg tena, možete ga pronaći u 6 različitih nijansi: 02, 04, 05, 08, 14 i 16. Sjaj pudera je neupadljiv i suptilan onoliko koliko je to potrebno da ne izgledate prenapadno. Kada je Farmasi puder u pitanju, nećete imati strah da će puder nestati u toku dana niti da će se teško nadograđeni intezitet izgubiti.

Ono u šta smo se same uverile jeste da je Terracota puder veoma zahvalan za različite varijante primene i onda kada otkrijete način na koji vam najlepše izgleda na licu, ne preostaje vam ništa drugo nego da uživate u njemu.

RELATED ARTICLES

Aktuelne boje noktiju

Homemade maske za lice

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Molim vas unesite ime ovde

- Advertisment -

Most Popular

Aktuelne boje noktiju

Kožni kaputi i mantili – veliko da!

Toskana – ljubav na prvi pogled

Recent Comments