Home Beauty Da li ste čuli za čuvenu Farmasi BB kremu?

Da li ste čuli za čuvenu Farmasi BB kremu?

0
Da li ste čuli za čuvenu Farmasi BB kremu?

S obzirom da živimo u eri ekspanzije interneta kao i online kupovine, želimo da vam predstavimo turski kozmetički brend Farmasi čiji su proizvodi izradjeni na prirodnoj bazi, bez parabena,silikona ali i svih drugih štetnih materija, biološki su razgradivi a ono sto je najbitnije proizvodi se ne testiraju na zivotinjima. Odobreni su od strane svetski priznatih farmaceutskih kuca ,cemu svedoče i brojni sertifikati.

Sertifikat Halal izdvaja Farmasi od drugih brendova ,sto znaci da kompanija brine o svojim kupcima i potrosacima, sirovine su zdravstveno ispravne a aditivi kontrolisani.

Zbog svih navedenih karakteristika, Farmasi je za vrlo kratko vreme postao omiljeni brend kako u Srbiji tako i u svetu izdvojivši se po pristupačnim cenama i proverenom kvalitetu koji je prepoznalo više od 350 miliona korisnika u 123 zemlje na pet kontinenanata.

Farmasi asortiman obuhvata preko 2500 proizvoda uključujući šminku, proizvode za negu lica i tela,kućnu hemiju, bebi proizvode kao i muške i ženske parfeme.

bb krema

Kako smo se uverili u kvalitet proizvoda ovog brenda, kroz ovu kolumnu ćemo vam prenositi naša iskustva i utiske o najpopularnijim i najtraženijim Farmasi proizvodima.

Jedan od najpoželjnijih proizvoda u svakoj make up torbici ali isto tako jedan od najprodavanijih i najkvalitetnijih Farmasi proizvoda jeste BB krema.  

U 21.veku kada je šminka postala sastavni deo života skoro svake tinejdžerke, devojke i žene ,rešili smo testirati Farmasi BB kremu.

Zahvaljujući svojoj laganoj teksturi i velikoj pokrivnoj moći ,ovaj proizvod se vrlo brzo izdvojio na trzištu. U letnjem periodu kada ne želimo teške pudere na svom licu i kada je potrebno držati pod kontrolom masnu kozu BB krema je pravi izbor.

Ova krema hidrira i revitalizuje kožu,i daje joj baršunast i blistav sjaj, usporava starenje i štiti od štetnih UV zraka. Ulje makadamije i ekstrakt ovsa vraćaju koži elasticnost i njen prirodan i svež izgled.

farmasi bb krema

Dostupna je u četiri nijanse :light, light to medium , medium i medium to dark.

Kao i sve druge proizvode Farmasi kozmetike, BB kremu možete kupiti kataloški ,a jako često je moguće pronaći ovaj proizvod i po sniženim cenama.

BB krema je kod nas položila sa čistom peticom, te vam je toplo preporucujemo da je isprobate i podelite sa nama utiske.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here