Home Beauty Nega lica – osnov lepote Tamare Ćosić!

Nega lica – osnov lepote Tamare Ćosić!

0
Nega lica – osnov lepote Tamare Ćosić!

Današnjica na internetu je obeležena brojnim blogerima u svetu pa tako i kod nas. Dosta njih prati hiljade i hiljade ljudi, tako da oni imaju snažan uticaj na populaciju. Mi smo ipak fokusirani na ono što je korisno i šta nam preporučuju naše vodeće blogerke za negu lica.

tamara cosic

Kada je u pitanju lepota, odnosno nega lica, blogerka Tamara Ćosić alijas Lepa svaki dan, je neko ko pre svega propagira ženstvenost i negu lica, tela, duha! Ona smatra da je suština ženske lepote u pravilnoj nezi i poklanja dosta pažnje tome. U njenim postovima, videima možete uvek čuti rečenicu da je lepa žena negovana žena.

Ono što je izdvaja iz mase, to su preporuke proizvoda koje sama koristi i uvek detaljno objasni šta možete očekivati od istog.

S obzirom da su danas žene jako aktivne i prilično umorne, nesumnjivo je da će vam ovaj proizvod dobro doći u svakodnevnoj nezi vašeg lica.

Reč je o ICEBERGS hidratantnoj maski popularne kozmetike Dr Roebuck’s iz Sephorine prolećne kolekcije.
Maska je na bazi hijaluronske kiseline i aloe vere koja u sebi sadrži i crvene alge.
Ima gel formulu i daje intenzivnu hidrataciju. Tamara je prezadovoljna rezultatima. Kaže da nakon 10 do 20min.korišćenja uvek ispere proizvod i osećaj je izvanredan! Koža je puna, sveža i glatka.

Mi svakako nismo pobornici slepog praćenja svega što nam plasiraju, ali kada je nega lica u pitanju kao osnov lepote, savetujemo upravo ono što jedna prelepa žena koristi!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here