NaslovnaBeautyNega lica - osnov lepote Tamare Ćosić!

Nega lica – osnov lepote Tamare Ćosić!

Današnjica na internetu je obeležena brojnim blogerima u svetu pa tako i kod nas. Dosta njih prati hiljade i hiljade ljudi, tako da oni imaju snažan uticaj na populaciju. Mi smo ipak fokusirani na ono što je korisno i šta nam preporučuju naše vodeće blogerke za negu lica.

tamara cosic

Kada je u pitanju lepota, odnosno nega lica, blogerka Tamara Ćosić alijas Lepa svaki dan, je neko ko pre svega propagira ženstvenost i negu lica, tela, duha! Ona smatra da je suština ženske lepote u pravilnoj nezi i poklanja dosta pažnje tome. U njenim postovima, videima možete uvek čuti rečenicu da je lepa žena negovana žena.

Ono što je izdvaja iz mase, to su preporuke proizvoda koje sama koristi i uvek detaljno objasni šta možete očekivati od istog.

S obzirom da su danas žene jako aktivne i prilično umorne, nesumnjivo je da će vam ovaj proizvod dobro doći u svakodnevnoj nezi vašeg lica.

Reč je o ICEBERGS hidratantnoj maski popularne kozmetike Dr Roebuck’s iz Sephorine prolećne kolekcije.
Maska je na bazi hijaluronske kiseline i aloe vere koja u sebi sadrži i crvene alge.
Ima gel formulu i daje intenzivnu hidrataciju. Tamara je prezadovoljna rezultatima. Kaže da nakon 10 do 20min.korišćenja uvek ispere proizvod i osećaj je izvanredan! Koža je puna, sveža i glatka.

Mi svakako nismo pobornici slepog praćenja svega što nam plasiraju, ali kada je nega lica u pitanju kao osnov lepote, savetujemo upravo ono što jedna prelepa žena koristi!

RELATED ARTICLES

Aktuelne boje noktiju

Homemade maske za lice

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Molim vas unesite ime ovde

- Advertisment -

Most Popular

Aktuelne boje noktiju

Kožni kaputi i mantili – veliko da!

Toskana – ljubav na prvi pogled

Recent Comments