Home Putovanja Umesto stolica oko stola – klupa u trpezariji!

Umesto stolica oko stola – klupa u trpezariji!

0
Umesto stolica oko stola – klupa u trpezariji!

Veliki povratak u uređenju trpezarija je klupa! Sećate se perioda kada smo imali klupe, sećije i po koju stolicu? Kao i uvek, trendovi se vraćaju! Spremili smo vam nekoliko saveta pri uređenju trpezarije u kojoj osnov čini klupa.


• Uz vaš sto, izaberite udobnu klupu koja će biti smeštena samo sa jedne strane stola. Materijal koji se preporučuje je svakako pliš u tamnoj boji (smaragdno zelena, kraljevsko plava itd) ali svakako na vama je izbor. Drvo nikada ne izlazi iz mode, tako da možete i „običnu“ drvenu klupu izabrati sa lepim prostirkama.


• Prema klupi, odaberite i stil stolica. Uvek mogu biti različiti modeli, ali ipak neka vam poveznica bude boja klupe sa nijansama stolica.


• Što se tiče boja zidova, preporučujemo tamnije nijanse zidova, s tim da pazite da ne zagušite prostor. Ukoliko ste izabrali tamne nijanse nameštaja, onda svakako svetle boje stavite na zid.


• Ukrasite trpezariju detaljima u metalik nijansama koje će dati prostoriji dozu elegancije.
• Osvetljenje neka bude decentno. Možete izabrati viseće lustere ili pak, podne lampe. 

trpezarija

Trpezarija je mesto gde se opuštate, boravite dok imate obroke i tu su svakako najčešće momenti gde se porodica okuplja. Uredite je tako da biste prosto uživali dok boravite tu!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here