Home Slobodno vreme Vreme je za čitanje – naši predlozi za vas!

Vreme je za čitanje – naši predlozi za vas!

0
Vreme je za čitanje – naši predlozi za vas!

Dragi naši, ponovo smo vam pripremili nekoliko predloga za čitanje ovog leta. Verujemo da ćete pronaći za sebe parče mira i lepih doživljaja uz ova dela.


Jedina na svetu – Rouan Kolman
Ovo je priča o životu kakav ume biti – veličanstven, očaravajući ali i bolan i grozan. Kler je glavna junakinja koja ima sve što bi jedna žena poželela. Na put joj staje bolest. Pročitajte ovu životnu priču i naučite šta je najvažnije od svega.

jedina na svetu čitanje


E, zabole me – Mark Manson
Autor se ovim delom protivi masovnom forsiranju pozitivnog razmišljanja i odaje priznanje svakom biću koje nesavršeno i koje vodi takav život. Osvešćenje nam je svima potrebno!

knjiga ljubavi


Knjiga ljubavi – Filipa Fjoreti
Zabavićete se čitajući ovo štivo jer je vesela i romantična komedija posredi. Lili i njen dečko Robi su vlasnici antikvarnice u koji stiže zanimljiva knjiga koja im kasnije zadaje muke. Beg, tajna, misteriozni Rus, zapleti i ljubavne nedaće vas očekuju iza ovih korica.


Zarobljeni snovi – Marina Nemat
Knjiga govori o životu žene u zatočeništvu, o izgubljenom detinjstvu i iznuđenom braku. Žena koja žudi za slobodom, pokazaće nam šta je borba za očuvanje integriteta u neljudskim okolnostima. 


Smrt je neprovjerena glasina – Emir Kusturica
Autobiografija duše, kako sam autor kaže, pokazaće vam sasvim drugi pogled na život tako velikog umetnika. Borba protiv zaborava i ostanak u realnosti sa setom na mladost, navešće vas da donesete i sami zaključke o svom životu.

Nadamo se da ćete uživati!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here