Home Moda Kožni kaputi i mantili – veliko da!

Kožni kaputi i mantili – veliko da!

0
Kožni kaputi i mantili – veliko da!

Ove sezone koža je nosiva od glave do pete! Kožni kaputi će biti ultra popularni i mi im kažemo veliko da! Najpoznatiji svetski brendovi uvrstili su kožu u izradu kaputa i mantila. Neki će reći opet se vraćamo u 90e ali verujte, u mnigo boljem izdanju!


Moći ćete kupiti kožni kaput od prave ili eko kože. Neprikosnoveni klasični modeli ali i modeli kombinovani sa kožom i nešto smelijim materijalima, osvežiće vašu jesen. Boje preovladavaju kao i inače, od crne, smeđe, zelene i boje vina. Bež i kamel boja nisu zaobišle ni ovu jesen kada su kaputi u pitanju. Za svakodnevne izlaske možete poneti bilo koju boju kožnog kaputa ili mantila, nećete pogrešiti.


Mnoge poznate dame kombinuju kožne pantalone, farmerke i visoke potpetice sa kožnim kaputima i mantilima. Ana Vintur je iznela sjajnu kombinaciju sa kožnim dugim kaputom boje vina. Gigi Hadid se odlučila za kraću verziju crnog mantila sa farmerkama. Kendall Jenner uverljivo nosi patike uz kožni mantil.


Ako se odlučite ispratiti ovaj trend igrajte na sigurno. Kupite onu boju kožnog mantila ili kaputa koju najviše možete kombinovati. Izlet u nesigurno, može vas koštati novaca i toga da vaš novi kaput ostane suvenir u ormaru. Za one smelije, kupite mantil ili kaput u boji koja nije svakidašnja u „redovnom prometu“.

Na primer, zeleni kaput ili mantil privući će pažnju svih na ulici a pritom je lak za kombinovanje ostatka odeće i obuće. Naš favorit je boja vina koja je neverovatno ženstvena i vedri oblačne dane. Ipak, najvažnije je da se vi osećate lepo. Učinite promenu, osvežite vaš izgled prelepim bojama. Nešto ne verujemo da bi jedna dama želela izgledati poput Matrixa.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here