NaslovnaMajka i bebeSling marame za bebe

Sling marame za bebe

Polako ali sigurno vraćaju se stari načini nošenja beba, da se ne bi izgubila prisnost sa majkom. U tu svrhu, stižu marame i pletene „ešarpe“ za nošenje beba (sling marame). Ovakva način nošenja beba, je po preporuci lekara, bezbedan za bebu, ugodan za oca i majku, pritom sve vreme je prisutna toplina i prisutnost sa roditeljem.
Praktične su za nošenje beba, na putu, zatim za dojenje,i kao ljuljaška. Takođe u marami, beba može da spava, da se hrani i na ovaj način se najbolje adaptira na spoljnu sredinu.

Sling marame su napravljene od čistog pamuka, a sa oba kraja pričvršćenje alkama. Postoje varijacije u vrstama pamuka i modelima marama.
Nekada su naše bake, u ovim maramama, nosile svoju decu po kući, i danas se može videti lep prizor, očevi koji nose svoju decu u ešarpama, a u drugoj ruci aktovku.
Značaj odrastanja bebe i dece u skladu sa prirodom i u predmetima od prirodnih materijala je nesumnjiv, ali ne zaboravite ono glavno, a to je ljubav prema deci i što više vremena provedeno sa njima.

RELATED ARTICLES

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Molim vas unesite ime ovde

- Advertisment -

Most Popular

Aktuelne boje noktiju

Kožni kaputi i mantili – veliko da!

Toskana – ljubav na prvi pogled

Recent Comments