NaslovnaGedžetiIce Bag - idealan proizvod za hlađenje pića!

Ice Bag – idealan proizvod za hlađenje pića!

Bliži se sezona proslava na otvorenom, piknika, romantičnih dejtova na Košutnjaku ili Adi, 1.  maj, i upravo iz tog razloga želimo da podelimo sa vama jednu odličnu ideju koja bi u svakom smislu osvežila vaše uživanje u prirodi. Moramo da napomenemo da je ovaj tekst nastao nakon putovanja u Pariz, gde smo se oduševili načinom na koji Parižani uživaju u hladnom vinu satima, sedeći pokraj Sene a istovremeno ne ostavljajući za sobom nikakve otpatke. Evo o čemu je zapravo reč.

Ice Bag je genijalan proizvod za višestruku upotrebu, inovativan, namenjen za hlađenje vina I šampanjca na bazi PVC-a, lagan I otporan. Može se koristiti za bilo koje piće koje treba osvežiti, uključujući bela i rose vina, ali  i šampanjce.

Ice bag je osvežavajući proizvod, ali ga ne treba osvežavati! Da biste ohladili flašu, prvo sipajte svežu vodu, zatim dodajte kockice leda i na kraju stavite flašu. Za 15 minuta, flaša se savršeno ohladi!

Ukoliko biste postavili ice bag u zamrzivač, zapravo biste oslabili PVC, koji je fleksibilan, ali bi mogao postati krh. Uprkos činjenici da je napravljen od savitljivog PVC-a, dovoljno je stabilan da se drži na stolu, pun ili prazan.

ice bag za hladjenje

Klasična ice bag veličina može da sadrži sve vrste flaša od 0,5 do 1 litra. Održivi je i dugotrajni proizvod, a ne jednostavna ambalaža za bacanje nakon upotrebe. Može da traje i više od godinu dana ako se poštuju uputstva za upotrebu.

Za  upotrebu u restoranu, baru ili hotelu preporučuje se model ice bag-a koji može da sadrži 1 do 2 flaše. Posebno je osmišljen, u različitim bojama, njegove ručke su postavljene sa strane  kako bi se olakšao transport pića.

vino

Ice bag kompanija je napravila preko 40 standardnih modela spremnih za prilagođavanje sa logom kompanije, novim marketinškim sloganom, temama u boji, VIP  poklonima, a takođe nudi i kese po meri, radeći sa vašim marketinškim timom na kreiranju idealnog personalizovanog proizvoda.

Koristeći ice bag, sprečavamo zagađenje okoline, pritom na taj način možemo istovremeno  edukovati I podizati svest o vrednosti održivog razvoja.

RELATED ARTICLES

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Molim vas unesite ime ovde

- Advertisment -

Most Popular

Aktuelne boje noktiju

Kožni kaputi i mantili – veliko da!

Toskana – ljubav na prvi pogled

Recent Comments