NaslovnaJeste li korisnici SMART HOME-a?

Jeste li korisnici SMART HOME-a?

Koliko ste upoznati sa sistemima kontrola SMART HOME? Znate li koje su pogodnosti korišćenja?
Koliko ste samo puta poželeli i pomislili da bar postoji jedno dugme za sve u kući. Da ne mislite o grejanju ili klimi, ili bezbednosnom sistemu dok ste daleko od vašeg doma ili poslovnog prostora. Bezbroj puta, da!

Ukoliko niste do sada znali, mi ćemo vas upoznati sa pogodnostima i rešenjima koja se nude sistemom SMART HOME.

smart home korisnici

Radi se o bežičnom upravljanju uređajima u vašem domu ili poslovnom prostoru.
Gde god da se nalazite, preko vašeg telefona možete upravljati funkcijama u kući.

Možete regulisati rasvetu, klimu, grejanje, sigurnosne kamere, kao i kućne aparate poput tv-a i računara.
Nekad biste poželeli da vam je stan već rashlađen kada dođete s posla, ali bilo je neostvarivo. Uz pomoć SMART HOME-a lako je ostvariva zamisao, da vas sve čeka baš onako kako želite, i to jednim klikom! 
Ova tehnologija doprinosi i kućnom budžetu. Možete uvek da ispratite potrošnju vode ili struje, kada niste u objektu i kada ste tu.

smart uredjaji

Nekoliko osnovnih funkcija SMART HOME-a:
1. Kontrolisanje grejanja, ventilacija i klimatizacije – imate mogućnost da kontrolišete na daljinu, sistem grejanja, hlađenja i ventilacije prostora. Dovoljno je da uputite komandu na vašem telefonu, a dok stignete u prostor, biće kako ste poželeli.
2. Kontrolisanje rasvete – imate bezbroj opcija kako možete regulisati rasvetu, kako unutrašnju tako i spoljašnju. Svakako, tu je i automatsko gašenje svetla kao prioritet zbog uštede energije.
3. Kontrolisanje pokretnih elemenata – imate mogućnost da na daljinu otvarate i zatvarate prozore, vrata, zavese, čak i onda kada je samo vetar prisutan u prostoru.
4. Kontrolisanje bezbednosti – ukoliko dođe do neke opasnosti, vaši alarmi se aktiviraju i sva svetla se pale i gase. Ako dođe do nekih spoljnih prirodnih nepogoda, poput poplava, možete bezbednost vašeg prostora osigurati tako što će sam ugasiti vodu, zatvoriti sve otvore, pogasiti sve uređaje.
5. Podešavanje multimedijalnih zanimacija – daljinske kontrole tv i dvd uređaja, muzičkih uređaja, itd. 

smart

Definitivno vredi proučiti ovaj sistem koji vaš dom, poslovni prostor ili posebne objekte čine bezbednim i pre svega udobnim. Potražite najbližu firmu koja nudi ove usluge i možda baš oni vam pomognu da olakšate sebi život. Koliko bi to bilo briga manje?

RELATED ARTICLES

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Molim vas unesite ime ovde

- Advertisment -

Most Popular

Aktuelne boje noktiju

Kožni kaputi i mantili – veliko da!

Toskana – ljubav na prvi pogled

Recent Comments