Home Enterijer Ideje za sobu vaše devojčice!

Ideje za sobu vaše devojčice!

0
Ideje za sobu vaše devojčice!

Znajući koliko je prostor u kome dete provodi vreme i počinje da mašta, važan segment u odrastanju deteta, odlučili smo da svima vama koji želite srediti sobu za vaše devojčice, predložimo nekoliko ideja.

Sećate se koliko ste nekada maštali da imate svoju sobu i kako ste jedva čekali da je pokažete drugarima? To je bilo vaše malo carstvo.
Neki najlepši momenti koji vas podsećaju na detinjstvo su upravo u vezi sa vašim sobama.

Ukoliko renovirate postojeću sobu ili tek osmišljavate kako bi nova trebalo da izgleda, pročitajte u nastavku naše ideje za sobu.

sobe devojcice

ZIDOVI: Birajte belu boju ili svetlije pastelne nijanse poput roze, mint zelene i bež boje. Nije greška ako izaberete tamnu boju za jedan zid, koji ćete potom ukrasiti visećim, šarenim motivima. Možete izabrati da na jednom zid bude tapeta sa zanimljivim uzorkom. Nećete pogrešiti u izboru sigurno, a i vama će biti zanimljiva avantura.


POD: Svakako računajte da je udobnost vaše devojčice na prvom mestu, jer kao i sva deca, vreme provode baš na podu dok se igraju. Izaberite lako perive itisone ili možda deblje tepihe. Nijansa i motiv neka budu povezani sa osnovnom bojom sobe. Izbegavajte šarenilo.

ideje soba


KREVET: Za vaše devojčice bitajte svakako udoban krevet sa prelepim posteljinama. Neka bude pravih linija, bez izrazitih izrada, da ne bi bilo previše „nakićeno“. Naš izbor bi svakako bila bela boja nameštaja. Ne zaboravite igračke koje su same po sebi jak detalj svake sobe.

komode za sobe devojcice


POLICE: Bele police i ormari su zaista neprevaziđeni. Daju dozu elegancije a u ovom slučaju, nežnosti i prefinjenosti. Vaša devojčica je princeza, pa neka se tako i uredi njena soba! Neizostavne su police otvorenog tipa, kako bi se igračke mogle smestiti na vidno mesto, a da joj ne predstavlja problem dostupnosti kada poželi određenu. Naravno, razni detalji, fotografije, knjige i slikovnice naći će mesto na njima.


• U zavisnosti od uzrasta vaše devojčice, radni sto ili dodatnu fotelju možete uvek staviti u neki ćošak koji je dobro osvetljen. 
RASVETA: Vodite računa o osvetljenju sobe. Ni previše ni premalo. Jedan luster i jedna lampa biće dovoljni. Možete se poigrati sa motivima i dizajnom.

ukrasi


UKRASI: U ovoj kategoriji imate mnoštvo detalja koje možete s vremena na vreme da menjate. Hoće li to biti viseći detalji, poruke na zidu u vidu slika, draperje, zavese, jastučići u bojama, prekrivači, šta god, na vama je izbor. Kada je nameštaj usklađen sa zidovima, problem neće predstavljati izbor detalja. Uvek ih možete promeniti, da soba dobije novi cool izgled. Možda je baš to i pun pogodak! 


Vaša devojčica će rasti, ali uvek će pamtiti svoje igrarije u malom carstvu. Potrudite se da njena soba bude čarobna! I s vremena na vreme, promenite neki detalj. Biće lepše i vama i njoj! Nadamo se da smo vam dali lepe ideje za sobu vaše devojčice.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here