NaslovnaBeautyAktuelne boje noktiju

Aktuelne boje noktiju

Negovane ruke su primat u nezi celog tela. Lepota žene je ništa bez uredno sređenih noktiju. Neko rukama govori, samo onda kada je manikir izostao, pa nemojte dozvoliti da odajete utisak da ste nemarni prema sebi.
U daljem tekstu, spremili smo vam koje su to aktuelne boje noktiju za hladnije mesece koji nam dolaze.

Na prvom mestu, NUDE nijanse su neprikosnovene! Ako izaberete ovu boju, nećete pogrešiti. Idealan izbor za svakodnevicu, ali i za neke svečanije prilike. Vaši nokti izgledaće prirodno i negovano. Primetili smo da se dame sve više odlučuju za ovu nijansu manikira.

Zlatni ili sivi lak, sa sedefom ili mat, biće popularan izbor za hladnije dane. Imaćete svežinu ali i kontrast u odnosu na tamniju odeću koja se nosi tokom jeseni i zime.

Ljubičasti lak vam preporučujemo sa velikim DA! Šta god da obučete, tako lepo će se slagati i za neke kombinacije biti pravi kontrast. Vaše ruke će izgledati sveže, a nokti pravo proleće. Nežnost je valjda pravi sinonim za lepotu, a nama je ljubičasta boja sinonim za jaku i nežnu ženu.

I naravno, crvena boja! Koral crvena ili bordo, sasvim je svejedno, ali samo napred! Želite li biti elegantna dama od glave do pete, vaši nokti zahtevaju ovu boju! Bezvremenski trend su bordo nokti. Uklopiće se uz jesenje boje vaše odeće i hladne zimske večeri kada ste na nekoj svečanosti.

Ovalni oblik noktiju je idalje popularan, s tim da se dužina iz sezone u sezonu skraćuje. Sada će definitivno biti u trendu kratki nokti. Imate li gel ili prirodne nokte, savetujemo vam da prevaziđete šaranje i simbole po noktima. Jednostavnost je uvek u modi, a manje je uvek bilo više.
Drage dame, uživajte u sebi i negovanju svojih noktiju!

RELATED ARTICLES

Homemade maske za lice

Ambrozija – kako olakšati tegobe?

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Molim vas unesite ime ovde

- Advertisment -

Most Popular

Kožni kaputi i mantili – veliko da!

Toskana – ljubav na prvi pogled

Šta se nosi ove jeseni?

Recent Comments