NaslovnaBeauty6 saveta kako izabrati najboljeg profesionalnog šminkera!

6 saveta kako izabrati najboljeg profesionalnog šminkera!

Bez obzira u kom gradu živite, sigurno smo da je i kod vas potpuna evolucija make up umetnika. Masovno devojke počinju da se edukuju i da se deklarišu kao profesionalni šminkeri, nakon samo dva dana provedena na kursu. Dakle, da bi napravili pravu razliku između profesionalnog šminkera i devojaka koje misle da znaju sve trikove nanošenja šminke, tu smo mi da vam pomognemo!

  • PRONAĐITE FOTOGRAFIJU KAKO ŽELITE DA VAS NAŠMINKA.

Pre pronalaska adekvatnog profesionalnog šminkera, prvo pronađite fotografiju, koju će te moći da pokažete šminkeru i u isto vreme saznate da li može identično da vas našminka. Možda mu baš nanošenje ajlajnera nije jača strana! Šalu na stranu, sledeće je:

  • PITAJTE PRIJATELJICE !

Najlakši način da pronađete profesionalnog šminkera jeste da prvo pitate svoje prijateljice! Možete pretražiti po gradovima, pregledati sve fotografije, pročitati recenzije, ali živa reč se ne može uporediti sa tim. Saslušajte iskustva vaših prijateljica, njihove predloge i napravite uži izbor!

6 saveta kako izabrati najboljeg profesionalnog šminkera!
  • ZAKAŽITE PROBU ILI SASTANAK!

Ukoliko vam je potrebno profesionalno šminkanje, za vaš poseban dan ili određeni događaj, zakažite sastanak sa šminkerom kako bi se dogovorili o svim detaljima. Ako je reč o šminkanju za venčanje, svakako vam predlažemo da organizujete i “ probno šminkanje” kako bi bili sigurni da šminker ispunjava vaša očekivanja.

  • PITAJTE IH KOJE PROIZVODE KORISTE!

Sasvim je normalno, čak i poželjno da se raspitate koje make up proizvode koristi šminker. Naročito ako imate alergiju na određene proizvode ili jednostavno ne odgovaraju vašem licu.

profesionalnog šminkera
  • KOLIKO NAPLAĆUJU ŠMINKANJE?

Nemojte se stideti da pitate koliko košta usluga šminkanja, kako se ne biste kasnije iznenadili ako vam naplate skuplje ili naplate dodatne usluge ( prevoz do određenog mesta, stavljanje određenih proizvoda itd)

  • ŠTA SE DEŠAVA UKOLIKO  VAM ŠMINKER OTKAŽE U POSLEDNJI ČAS?

Hitne i nepredvidive situacije se stalno dešavaju i upravo zbog toga treba da znate da li vaš šminker ima zamenu ili asistenta koji ga mogu zameniti taj dan. Takođe pitajte ih, da li će vam dati povrat novca u slučaju da vam otkažu uslugu.

RELATED ARTICLES

Aktuelne boje noktiju

Homemade maske za lice

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Molim vas unesite ime ovde

- Advertisment -

Most Popular

Aktuelne boje noktiju

Kožni kaputi i mantili – veliko da!

Toskana – ljubav na prvi pogled

Recent Comments