Home Moda Nezaobilazni modni detalji za proleće!

Nezaobilazni modni detalji za proleće!

0
Nezaobilazni modni detalji za proleće!

Svaki outfit predstavlja zaokruženu celinu kada mu dodamo neki modni dodatak. Ipak, neki mogu doprineti da izgledamo potpuno katastrofalno a neki učine da najobičnije farmerke i bela majica izgledaju kao milion dolara!

Sada će svaka od nas reći „pa treba to umeti iskombinovati!“ Tačno tako! Pošto se stil gradi, verujemo da vama sa već jasnim pravcem neće predstavljati izazov kombinovanje torbi, cipela, naočara, nakita. A vama koji se još uvek pronalazite preporučujemo da pratite svetske modne oaze i da primenjujete ono što se vama čini bliskim.
Tu smo i mi da vam damo nekoliko saveta!

Izaberite popularni nakit: BISERNE MINĐUŠE, LANČIĆI U KOMBINACIJI BISERA I ZLATA, BISERNE NARUKVICE I SVE ŠTO JE U TOM FAZONU!

KUPITE sunčane NAOČARE sa mačkastim okvirima. Možete izabrati modele sa ogromnim okvirima u stilu 70ih ili naočare sa staklima u bojama.

TORBICE su modni detalj koji je zaista neizostavan u svakom outfitu. Ovog proleća nosiće se modeli koji podsećaju na prošlost. Veličina, dizajn i oblik se menjaju ali prilagodljivost različitim stilovima ostaje. U trendu su i ove godine vrećaste torbe i mini torbice raznih boja.

U modi su i dalje popularni ruksaci svih stilova, veličina i boja koji svakim svojim novim izdanjem izgledaju sve više chic. Glavni trend sezone je prozirna torbicu od vinila ili pletenu torbu-košaru koje su još prošle godine zavladale ulicama modnih metropola.

Neizostavan trend su i ŠEŠIRI. S kratkim obodom ili malo većim, svejedno je. Odaberite neki sa kariranim uzorkom ili neon bojom.
Na ulicama svetskih metropola pojavile su se MORNARSKE KAPE kao trendi dodatak svakom outfitu! Kombinuje se uz sve i svašta, a vi drage dame imate potpunu slobodu u kombinovanju svoje gardarobe i dodataka. 

Obogatite svoj look bojama i modnim dodacima, bićete savršena pojava u prolećnim šetnjama!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here