Home Putovanja Ljubitelji Grčkog mora, Krit – Retimno su pravi izbor za vas!

Ljubitelji Grčkog mora, Krit – Retimno su pravi izbor za vas!

0
Ljubitelji Grčkog mora, Krit – Retimno su pravi izbor za vas!

Sve popularniji izbor turista za letovanja i ove sezone je Krit! Retimno je jedan od tri grada na Kritu, pored Irakliona i Hanije. Ljubitelji Grčkog mora, smatramo da je Retimno pravi izbor za vas! Kućice obojene u mnoštvo boja sa drvenim balkonima daju osećaj da ste u nekim bajkovitim predelima. Hoteli i smeštaji nude sjajnu uslugu i neverovatno je u skladu sa mestom gde jeste – pravi raj!

Sjajna arhitektura koja je zaostavština venecijanskih i turskih okupacija, ostavlja bez daha sve prolaznike koji šetaju tvrđavom, kaldrmisanim ulicama, ali isto tako i modernim segmentima življenja. Dosta je savremenih restorana u kojima možete izabrati sjajnu hranu, a ne tako skupu! Cene su uglavnom kao i u svim većim gradovima Srbije. 

retimno

Za prave turiste koji žele doživeti mesto u kome jesu, najbolja preporuka za Krit i Retimno jeste da obiđete celo ostrvo! Mnošto je izleta koje možete uplatiti u lokalnim agencijama, ali isto tako možete sami obići celu obalu koja je sjajna. Možete posetiti gradsku tvrđavu, manastir Arkadi, manastir Preveli, muzeje, planinu Idu i sve ostalo što već lokalne agencije nude u ponudama za jednodnevne izlete.

grcko more

Ono što je čarobno kada je Retimno u pitanju, jeste svakako plaža duga 12 km.
Uređena je jako dobro, tako da ne morate misliti da će vas pojesti gužva. Pored plaže, na šetalištima je bezbroj palmi tako da ostajete u raju gde god se pomerite!

Za turiste sa decom, preporuka je plaža Episkopi, nedaleko od samog centra grada. Prelepa peščana plaža, uređena i organizovana sa čistom vodom, biće pravi izbor za vas.

grcko ostrvo krit

Verujemo da će i vaši utisci kao i svih do sada biti odlični. Dosta Rusa, Nemaca i Britanaca posećuje Krit svakog leta i ponovo se vraćaju. Naš narod rado bira Grčko more, zato, dali smo vam ideju, raspitajte se u turističkim agencijama i rezervišite svoj aranžman!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here