Home Putovanja Letovanje na Malti!

Letovanje na Malti!

0
Letovanje na Malti!

Ne možemo reći da je novost letovanje na Malti, ali sigurno da je dugogodišnji izbor mladih turista!
Oni koji su bili, mogu samo da vam kažu – ne vradi da se priča dok ne odeš! Mi im verujemo, te smo vam pripremili nekoliko informacija kako bismo vam dali ideju gde ćete na letovanje!

Prelepa Malta je centralno mesto Mediterana i odlikuje ju prijatna i povoljna klima. Kada ste tu, ne možete se odupreti oduševljenju koliko je zapravo sunčanih časova tokom dana!

letovanje na malti

Za ljubitelje istorije, Malta je idealno uporište sa nasleđem civilizacije od preko 7000 godina! Dosta spomenika i tragova kultura naroda koji su boravili tu, očaraće vašu dušu!

Za one koji žele samo dobro da se odmore i oporave i telo i dušu, plavetnilo mora i zlatna obala su idealan prizor da se osećate kao u raju!

Ono što vam preporučujemo, bez obzira zašto vas put navede na Maltu, jeste da posetite znamenitosti kao što su: Crkva Mosta Dome sa jednom od najvećih kupola u Evropi, Ta’Qali zanatsko selo, Blue Grotto plavu pećinu i mnogo toga još što će vam lokalni turistički agenti ponuditi.

Letovališta na Malti

Ukoliko se odlučite za letovanje na Malti, možete izabrati jedno od popularnih letovališta: Slima, St. Džulijans, Kavra.
To su mesta koja se uglavnom nalaze u ponudama turističkih agencija i što je najbitnije – svi su na rajskoj Malti!

malta

Slima

Slima je mali grad smešten na severoistočnoj obali Malte. Pogledom je okrenut ka otvorenom moru, a unutrašnjost ga krasi po najvećem broju turista svake sezone! 
Na predivnom šetalištu uz more smešteno je dosta hotela i restorana. Tu su i pabovi i kafići, tako da možete računati da je za sve generacije i interesovanja ponuda obuhvaćena. Iz Slime, poželite li obići neki drugi gradić na Malti, omogućen vam je autobuski prevoz. 

letovanje 2019

St.Džulians 

Do Slime, nalazi se St.Džulians. Tu se nalazi pregršt hotela, noćnih klubova, pabova i restorana ali i prelepa marina Portomaso. Za ljubitelje šopinga, na raspolaganju vam je veliki šoping centar. A za ljubitelje plaža, peščana vas čeka!

Kavra 

Kavra je smeštena u zalivu St.Paul. Vrlo je primamljivo mesto za turiste koji uživaju u tavernama ili pabovima, a svakako i na stenovito peščanoj obali. Kavra je prepoznatljiva po kuli Sv.Jovana koja je danas restoran sa sjajnim specijalitetima malteške kuhinje. Neretko ćete videti i starije i mlađe turiste kako uživaju u ovom mestu. Hoteli su uvek spremni da vam ponude razne sadržaje a to možete i vi izabrati na svakom koraku. More je prelepo, stoga ako se uputite na Maltu sa ciljem da se osećate kao u raju, verujte da ćete dobiti ono po šta ste došli!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here