Home Moda Nove kolekcije torbi za jesen 2019!

Nove kolekcije torbi za jesen 2019!

0
Nove kolekcije torbi za jesen 2019!

Svetski dizajneri su predstavili nove kolekcije torbi za jesen/zimu 2019/2020
Preovladavaju meki materijali, koji prate godišnje doba i toplinu odevnih predmeta. Razni uzorci i motivi prate najnovije modele, koji nisu praktični za nošenje tokom kišnih dana. Ipak, koža je rezervisana za takav period.

Dizajneri su se odlučili na mnoštvo boja koje će razvedriti hladne dane. Dovoljno je da ponesete jednu ovakvu torbu i vaša odevna kombinacija je pun pogodak!
Razni oblici i veličine torbi su idalje IN kao modni detalj, s tim da ćemo ipak primat dati onim velikim.
Chanel je dobro prepoznatljivi oblik male torbe zadržao i oplemenio je mekim materijalom taman toliko da se zaljubimo i čuvamo je kao pahuljicu, jer tako i izgleda. Pepito uzorak je neizostavan.


Oscar de la Renta je ove sezone u karo fazonu, ali i cvetnim motivima.
Fendi je takođe dao naglasak na mekoći i veličini torbe, povezujući kožu sa prirodnim mekim materijalima.

nove kolekcije torbi za jesen


Luis Vuitton nam je predstavio nove kolekcije torbi sa zebra uzorkom.
Gucci ostaje veran svom obliku torbe, prekrasnih materijala i svih dimenzija, dok Versace kao i uvek nudi šarenilo i ljubav na prvi pogled.

luj viton


Jesen a ni zima ne moraju biti rezervisane za tamne boje, jer i one svetlije se prožimaju tokom ova dva godišnja doba. Još jedna dobra stvar je što ne morate kombinovati vašu torbu ni sa čim što već imate na sebi, jer ona govori sama za sebe. Jedna ovakva ima svoju priču i postavlja vas na tron bilo gde da se pojavite. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here