Home Majka i bebe Spas za dojilje – pametna pumpica za izvlačenje mleka!

Spas za dojilje – pametna pumpica za izvlačenje mleka!

0
Spas za dojilje – pametna pumpica za izvlačenje mleka!

Dojilje sigurno znaju koliko mučno ume biti izmlazanje mleka i svi propratni simptomi upala bradavica. Nekada je to nemoguća misija. Ipak, bez pumpica je znatno teže, tako da su neophodan saradnik sa mamama koje žele svojim mlekom hraniti svoje bebe.

Pumpice za izvlačenje mleka su prilično komplikovane i nezgodne za korištenje pa ih dosta žena izbegava. Sada ćemo vam reći drage mame jednu lepu vest – ove godine na tržište stiže pametna pumpa za izmlazanje mleka koja je mobilna, bežična i možete je koristiti bez upotrebe ruku! Zvuči obećavajuće!

pumpica za izvlačenje mleka

Reč je o proizvodu pomoću kog ćete izmlazati mleko, a u isto vreme obavljati neke posliće po kući. Uređaj je prvi put predstavljen na sajmu nauke i tehnologije CES koji se tradicionalno održava u januaru svake godine i privukao je pažnju brojnih posetilaca, na prvom mestu mladih i budućih majki.

Aparat je u obliku suze, a koristi se tako što se stavi na dojku, u grudnjak, zatim vi podesite jačinu i uključite. Veoma je tih i nežan za razliku od nekih drugih električnih pumpica koje se mogu naći na tržištu. Veoma je jednostavan za upotrebu.

pumpica za izvlačenje mleka

Kada se zamenjiva kesica koja se nalazi u pumpici napuni mlekom, dobićete obaveštenje na vaš pametni telefon, odnosno na odgovarajuću aplikaciju koja je trenutno kompatibilna samo sa iOS operativnim sistemom.

pumpica za izvlačenje mleka

Tvorac ove sjajne Willow pumpe, John Chang, izjavio je da je inspiraciju pronašao u svojoj porodici, tačnije supruzi i njihovo troje dece.

Sada nam ostaje da sačekamo dolazak ove lepe spravice, pa da isprobamo! Pratite novitete drage mame!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here