Home Događaji Rokeri, spremite se, stiže ,,Deep Purple” u Beograd!

Rokeri, spremite se, stiže ,,Deep Purple” u Beograd!

0
Rokeri, spremite se, stiže  ,,Deep Purple” u Beograd!

Ljubitelji najvećeg i najglasnijeg benda, imamo za vas jednu lepu i jednu lošu vest! ,,Deep Purple” će održati koncert u Beogradu, 6. Decembra u Štark Areni. Ne tako lepa vest je činjenica da će im to biti poslednji nastup u Beogradu.

Pre samo dve godine, rock bend je krenuo na turneju ,, Long Goodbye Tour” i odlučili su da u okviru turneje posete i Srbiju! Njihov poslednji nastup u Beogradu bio je 2014.godine u Areni i to pred čak 10 000 ljubitelja rokenrola.

deep purple arena

Legendarni bend ,, Deep Purple” ” se smatra pionirima heavy metal zvuka, a u Guinness-ovoj knjizi rekorda su uvršteni kao „najglasniji bend na svetu“.

Bend je nastao 1968.godine, u Hertfordu i kao najuticajniji hard rok bend, uticao je na druge rok bendove kao što su Metallica, Bon Jovi, Guns ’n’ Roses..

Engleski rokeri, poslednji put će izvesti svoje najveće hitove, duge skoro pola veka, među kojima su „Smoke on the water“, „Black Night“, „Hush”, „Highway Star”, ,,The Mule” „Strange Kind Of Woman“, „Space Truckin”, „Johnny’s Band“, „Uncommon Man“, „The Surprising“ I mnoge druge.

Karte su u prodaji već od marta, cene karti se kreću od 3.100 RSD do 12.000 RSD.

Početak koncerta zakazan je za 20h.

Ako niste njihov verni fan, verujemo da vaši roditelji sigurno jesu! Kupite karte na vreme i obradujte ih!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here