Home Događaji Dobrodošli na Seebbe – Sajam građevinarstva u Beogradu!

Dobrodošli na Seebbe – Sajam građevinarstva u Beogradu!

0
Dobrodošli na Seebbe – Sajam građevinarstva u Beogradu!

Dobrodošli na najveći sajamski događaj u Beogradu!
Sajam građevinarstva je definitivno najveći događaj u regionu Jugoistočne Evrope kada je reč o građevinskoj industriji. Održaće se od 17. do 20. aprila 2019. godine na Beogradskom sajmu.

sajam građevine

Ovde ćete moći dobiti nova saznanja iz najrazličitijih segmenata građevinske industrije – od istraživanja i projektovanja, preko izgradnje i održavanja objekata u visokogradnji, niskogradnji i hidrogradnji, do predstavljanja najsavremenijih materijala, građevinskih mašina, uređaja i alata.

gradjevinarstvo

Očekuje vas dosta novih, inovativnih i naprednih potreba pretočenih u praktične alate u građevinskoj industriji. To posebno važi za IT, digitalne, komunikacione tehnologije, sve vrste specijalizovanog, aplikativnog softvera, koji odavno u građevinarstvu nije novost i ekskluzivitet – već uspostavljeni standard.

Očekuje se dolazak kompanija koje posluju u oblasti građevinarstva, agencija za nekretnine i arhitektonskih biroa.

Na sajmu će biti predstavljeni investicioni projekti koji su šansa za domaće i regionalne građevinare.

sajam gradjevine u beogradu

Kao zasebna tematska celina predstaviće se 11. Međunarodni sajam kamena STONEEXPO SERBIA, najveća međunarodna sajamska manifestacija u oblasti prirodnog kamena i prateće industrije.

SEEBBE 2019 je mesto za ispitivanje tržišta, uspostavljanje saradnje i pokretanje novih projekata, a za domaće izlagače svakako i način da uvek budu u centru inovacija i na nivou kriterijuma koje zahtevaju svetski standardi.

sajam u beogradu

Sajam građevinarstva SEEBBE ima neosporno najveću ulogu u afirmaciji građevinske struke i to potvrđuje veliki broj inostranih učesnika i posetilaca. Predstavlja mesto okupljanja eksperata iz oblasti građevine, arhitekata, projektanata, izvođača radova i proizvođača građevinskih mašina i materijala, tako da smo sigurni da i za vas ima mesta! Dođite, pronađite ono što vam treba i sklopite novu saradnju! 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here