NaslovnaDogađajiCarl Cox ove godine na Exit-u!

Carl Cox ove godine na Exit-u!

Carl Cox je jedan od najpoznatijih tehno didžejeva, rođen u Mančesteru 29. jula 1962.godine. Osamdesetih godina prošlog veka, Carl Cox je postao DJ u elektonskoj industriji. Nastupao je u brojnim klubovima i dešavanjima širom sveta. Vodi izdavačku kuću, Intec Digital, koja je osnovana 1999. kao Intec Record. Carl Cox je imao svoju radio emisiju pod nazivom „Global“, sve do februara 2017. kada je prestao da je vodi. Svoj stage „Carl Cox & Friends“ predstavio je svim velikim festivalima kao što su Ultra Music Festival, The BPM Festival i Tomorrowland.

Ove godine imaćemo čast da ga vidimo na EXIT-u. Najpopularniji DJ, a za mnoge i sam simbol ove profesije, veliki Carl Cox, odazvao se pozivu fanova i potvrdio dolazak na legendarnu Dance Arenu ovog leta! Biće ovo ujedno i obeležavanje desetogodišnjice čuvenog nastupa iz 2009. godine koji se ubraja među najveće žurke u istoriji elektronske muzike. „To je bilo jedno od mojih najboljih iskustava“, potvrdio je Carl Cox i dodao da se na Dance Areni mora nastupati punim srcem: „Novac ne može da kupi taj osećaj, ovde moraš da daš svoju dušu, da budeš ono što jesi i to je zaista posebno kod Exita!“

Carl Cox nastupiće u četvrtak, 4. jula na mts Dance Areni. Promo cena ulaznica za iznosi 6.490 RSD za 4 dana.

Exit

EXIT je nastao kao studentski društveni pokret 2000. godine, EXIT je i danas jedini festival u svetu koji je izrastao iz želje za progresom i težnje ka slobodi. Tokom godina festival je svoj prepoznatljivi identitet izgradio kroz jedinstveni eklektični muzički program, kreiranje brojnih društveno-odgovornih kampanja i aktivnu podršku humanitarnim, ekološkim i kulturnim pokretima i organizacijama.

EXIT nije samo festival, već pokret, simbol progresa i motor promena u društvu, ali i vodeća platforma za kreativne industrije, ne samo u Srbiji, već i u regionu Balkana. Regionu, koji je rastrgnut decenijom krvavih ratova, u kojima mnogi mladi i dalje odrastaju dojeni mržnjom prema narodima u susednim zemaljama. Prihvatili smo se zadatka da takvu realnost promenimo, i da region Balkana postane simbol za zajedništvo i progres.

RELATED ARTICLES

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Molim vas unesite ime ovde

- Advertisment -

Most Popular

Aktuelne boje noktiju

Kožni kaputi i mantili – veliko da!

Toskana – ljubav na prvi pogled

Recent Comments