NaslovnaCipelice na štiklice - večna ljubav!

Cipelice na štiklice – večna ljubav!

Drage dame, ovog leta, modni stručnjaci nam preporučuju cipele i sandale sa nižom štiklom. Doduše, mi smo već počele da ih nosimo jer su sve prodavnice obuće snabdevene novim kolekcijama koje imaju nekoliko modela upravo sa nižom štiklom. Cipelice na štiklice – naša večna ljubav!


Ljubav da, ali nekad je umela da boli! Sve smo već prošle kroz faze žuljeva, bolova u nogama zbog vrtoglavo visokih štikli! Oo, da!
Sada je došlo vreme da se spustimo na 3, 5, 8cm.

cipelice na štiklice

Pre svega, znajte da nimalo ne gubimo na ženstvenosti. Naprotiv, doza prefinjenosti je veća i naša noga izgleda elegantno, uz bilo koju kombinaciju.
Štiklice mogu biti tanke pete ili debele, četvrtaste. Modeli su razni. Dezeni takođe. Vaše je samo da se zaljubite na prvi pogled i kupite svoje mezimice!

Cipelice na štiklice – konačno udobne!

Jasno je da visina štikle ne garantuje udobnost, ali nesporno je da su one sa nižom štiklom dosta praktičnije za nošenje i hodanje. Samim tim, možete duže sati nositi vaše mezimice, a da napor u prednjem delu nogu ne osetite. Konačno udobne! Isprobajte, ne blefiramo!

Drage dame, osim što je vodeći trend ove sezone, veliki plus dajemo udobnosti i izgledu, prefinjenosti i ženstvenosti. Izvolite do najbliže prodavnice obuće i izaberite svoje cipelice na štiklice!

RELATED ARTICLES

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Molim vas unesite ime ovde

- Advertisment -

Most Popular

Aktuelne boje noktiju

Kožni kaputi i mantili – veliko da!

Toskana – ljubav na prvi pogled

Recent Comments