NaslovnaTerazzo u enterijeru!

Terazzo u enterijeru!

Terazzo kao stil su osmislili italijanski majstori koji su ostatke keramike koristili za popločavanje prostora. Popularnost je stekao dvadesetih godina XX veka, kao i sedamdesetih, a sada je jedan od omiljenih trendova dizajnera širom sveta.

terazzo

Sećate se stepeništa iz tog perioda? 

Terazzo je motiv koji unosi dinamiku u prostor. U svom sastavu ima deliće mermera, granita, stakla i kvarca. Krasi ga svestranost i dobra izdržljivost. U modernim domovima potpuni sjaj doživljava u kombinaciji sa svim bojama, tako da sigurno nećete promašiti ukoliko izaberete ovaj materijal za sređivanje vaše kuhinje, na primer. Keramičke pločice, zidne obloge, radne ploče, podovi – svugde ga možete pronaći.
Ipak, to nije sve.

Terazzo možete koristiti i kao dekorativni materijal, poput stolića, rasvetnih tela, tapeta koji imitiraju ovaj uzorak, tanjira, šolja itd. Neverovatno je popularan baš u dekorativnim segmentima.

Kada izaberete terazzo kao materijal u svom domu, nemojte brinuti kako će se uklopiti sa ostalim motivima i materijalima. Sjajno se slaže i sa drvetom, kamenom i mermerom. Kada su boje u pitanju, prepustite se mašti i budite bez brige, sve će se uklopiti! Terazzo daje dozu sofisticiranosti i elegancije, ma kakav ostatak enterijera bio.

RELATED ARTICLES

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Molim vas unesite ime ovde

- Advertisment -

Most Popular

Aktuelne boje noktiju

Kožni kaputi i mantili – veliko da!

Toskana – ljubav na prvi pogled

Recent Comments