NaslovnaDogađajiNoviteti sa sajma nameštaja u Milanu - SALONE DEL MOBILE 2019.

Noviteti sa sajma nameštaja u Milanu – SALONE DEL MOBILE 2019.

Ovogodišnji sajam nameštaja u Milanu prošao je vrlo uspešno za izlagače a samim tim i kupce. Dizajneri su uživali u raznobojnim štandovima i novitetima, te već možemo očekivati novosti i u našim salonima i domovima.

Dva najpoznatija brenda, KARE DESIGN i CALLIGARIS nama su bile najzanimljiviji jer njihov nameštaj možemo pronaći i kod nas.

KARE DESIGN je ove godine predstavio kocept mini ambijenta. Kralj statement nameštaja napravio je takve komade koji su svaki priča za sebe. Imaju dozu smelosti, po čemu su uvek i prepoznatljivi, ali i dozu ironije, ponekad i kiča u sopstvenoj interpretaciji.
Originalni kao i uvek, mamili su poglede posetilaca.
Light motiv kolekcije je ZLATO. Možete ga primetiti u svim varijantama. Ne mora biti sjajno kao što smo navikli, ali je svakako elegantno, pomešano sa tamnim bojama.

Za ljubitelje brenda CALLIGARIS, 4 ambijenta su bila izložena na sajmu: nordijski stil, urbana džungla, klasika i glamur.
Kako je izjavio Stefano Rosa Uliana, prva velika promena za Calligaris je saradnja sa uglednom modnom kućom BLUMARINE. Reč je o foteljama sa cvetnim uzorkom.
Zatim, neka od novina jeste i stolica VELLA izrađena od biorazgradivih materijala – od bioplastike sa drvenom konstrukcijom.
Svaki od ambijenata je oduševljavao posetioce, te se nadamo da ćemo što pre moći kupiti neki od predivnih komada nameštaja ovog brenda!

Sajam nameštaja u Milanu – SALONE DEL MOBILE.

RELATED ARTICLES

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Molim vas unesite ime ovde

- Advertisment -

Most Popular

Aktuelne boje noktiju

Kožni kaputi i mantili – veliko da!

Toskana – ljubav na prvi pogled

Recent Comments